ANKARA / MAMAK - Şehit Ali Doğan Ortaokulu

Mrt

Okul Aile Birliği başkanımız Yasemin Kekeç  ve kurul üyeleri tarafından velilerimize bilgilendirme semineri yapıldı.

Mrt

Okulumuzda pi günü etkinliği ve pi günü yarışması yapıldı.

Okulumuzda Deprem Tatbikatı yapıldı

Mrt

Dilimizin zenginlikleri mart  ayı çalışmaları Mesneviden hikayeler

Mrt

Okulumuza adını veren ŞEHİT ALİ DOĞAN' ın ailesi İlçe milli eğitim müdürümüz Sn. Elif ÖZBEK, Şube müdürlerimiz, Okul müdürümüz Turgay TOZLUYURT ve  öğretmenlerimizle  birlikte ziyaret edilmiştir.

Ock

Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Yasemin KEKEÇ ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Sayın Nuray POLAT Okul Müdürümüzü ziyaretlerinde  2023-2024  Eğitim-Öğretim yılı 1.döneminin bitişi münasebetiyle tebriklerini sunmuşlardır. Yapılan görüşmede 1.dönem sonu değerlendirmesi ve 2.dönem için yapılabilecekler üzerinde durulmuştur.Nazik ziyaretleri sebebiyle Okul Aile Birliği heyetimize teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Eylül ayı itibariyle, okulumuzun da bir parçası olduğu "European Literary Passport" adlı Etwinning projesi kapsamında, öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Ock

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Elif Özbek ve Şube Müdürleri Okulumuzu Ziyaret Etti