ANKARA / MAMAK - Şehit Ali Doğan Ortaokulu

0 (312) 391 7044
0 (312) 391 7044
DURALİ ALIÇ MAH. 935 SK. NO 4 MAMAK / ANKARA
Daha çok öğrencinin başarılı olmasını sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda; özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirmelerini sağlamak, okul çevresinde eğitim-öğretim, bilim ve kültür alanında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır. Bu kapsamda; Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerin kendilerini tanımalarını sağlayarak hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak temel görevimizdir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
07:50-13:30 / 13:50-19:30
Ulaşım
Okulumuza Ulus Denizciler´den kalkan Ulus Su Deposu, Boğaziçi 2. ve 4. cadde dolmuşları ile 351, 353 numaralı otobüsler ile İkea Mağazası önünde geçen otobüs ve dolmuşlar okulumuza yakın geçmektedirler.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu yerde, dönüşüm nedeniyle gecekondu hemen hemen kalmamış olup, apartman kültürü yeni yeni oturmaktadır.
İl Merkezine Uzaklık 10 Km İlçe Merkezi Uzaklık 4 Km